Wat is er te doen?

Festival Achterland

4 dagen lang theater, muziek, eten, drinken, zweven en nog veel meer! Voor de muziek liefhebber die graag nieuw talent leert kennen; voor de theaterliefhebber die verrast en ondergedompeld wil worden in puur en echte voorstellingen en voor de levensgenieter die ook graag eens buiten de deur eet. Vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni vindt het festival weer plaats op de Bleek aan de Wijnbergseweg in Doetinchem.

Bezoekers kunnen het festival passief maar juist ook actief beleven! Kinderen kunnen spelenderwijs kennismaken met het lezen van boeken, bouwwerken maken met de scouting en klimmen en klauteren in een speelparadijs.

Beleef elke dag een verrassend Achterland met prachtige theatervoorstellingen, een zweefmolen voor jong én oud, Reuzejenga, vele workshops en nog heel veel meer. De horeca ontbreekt natuurlijk niet en iedereen kan 4 dagen genieten bij een aantal van de leukste horecagelegenheden van Doetinchem zoals Gringo’s, Blend, De Kompaan en LEV; voor 1 weekend staan ze allemaal naast elkaar. De makkelijkste kroegentocht van het jaar!  

Hou de website (festivalachterland.nl) of de facebookpagina (festivalachterland) in de gaten voor het allerlaatste nieuws en nieuwe namen van het programma. 4 dagen feest met Pinksteren in Achterland!

Graag tot dan!

Data

Begindatum
29 mei 2020
Begintijd
13:00
Einddatum
1 jun 2020
Eindtijd
23:59

Locatie

Adres

De Bleek

7006AH Doetinchem

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl