Overzicht evenementen

Koopzondag 26 mei

Op koopzondag 26 mei a.s. staat de binnenstad van Doetinchem volledig in het teken van muziek. Het 3-daags festival DjazzVibes gaat zijn laatste dag in met het inmiddels traditionele DjazzVibes brunch in de Grutstraat.

Op minimaal vijf locaties in het centrum staan podia met muzikanten te spelen; er staat o.a. een gitarist te spelen, maar ook een muzikaal duo en een zanger. Het is een LEKKER sfeertje in Doetinchem.
Het is is ook weer zeer aangenaam om op de terrassen plaats te nemen en te genieten van de zon onder het genot van een drankje en een hapje!

Reden genoeg om naar Doetinchem te komen! Het parkeren, net als op alle andere koopzondagen, is gratis! Let wel op: plaats uw auto op de daarvoor bestemde parkeerplaats! Zelfs in de Catharina- , Amphiongarage en de MediaMarkt garage kunt u uw auto kwijt zonder te betalen. Ook de 2 bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis!

Elke laatste zondag van de maand is koopzondag in Doetinchem. Ontdek tijdens deze zondag het uitgebreide winkel- en horeca aanbod van Doetinchem. Op 26 mei is het thema DJAZZ en zijn de winkels geopend van 12.00 - 17.00 uur. U kunt uw auto gratis parkeren in het centrum. Zo ook in de parkeergarages!
Van 13.00 - 17.00 uur staat er wederom een pleinconcert op het Simonsplein gepland.

Data

Datum
26 mei 2019
Begintijd
12:00
Eindtijd
17:00

Locatie

Adres

Simonsplein

7001BM Doetinchem

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl