Wat is er te doen?

Koopzondag 27 september

Zondag 27 september is de traditionele koopzondag in Lekker. Doetinchem. Op deze laatste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels in de Doetinchemse binnenstad van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. Ondanks de coronamaatregelen valt er in het centrum genoeg te beleven. Door de straten van Doetinchem fietst een straatartiest rond om het winkelend publiek al jonglerend te verrassen en de draaimolen op het Simonsplein biedt vertier aan de allerkleinste bezoekers. Voor een hapje of drankje kunt u natuurlijk plaatsnemen op één van de vele terrassen, vanzelfsprekend met in achtneming van alle veiligheidsmaatregelen.

Hoewel er in verband met de coronamaatregelen geen grote publieksactiviteiten zullen plaatsvinden, stellen de binnenstadondernemers alles in het werk om hun klanten weer de gastvrijheid te bieden die de bezoekers van hen gewend zijn. Zij nemen de nodige veiligheidsmaatregelen zodat bezoekers zich welkom en veilig kunnen voelen.

Parkeren op koopzondag is gratis. In de parkgarages (Amphion-, MediaMarkt-, en Catharinagarage) kunt u gratis uw auto parkeren tussen 10.00 en 18.00 uur. Meer informatie vindt u op www.lkkrdoetinchem.nl

 

 

Data

Datum
27 sep 2020
Begintijd
12:00
Eindtijd
17:00

Locatie

Adres

Simonsplein

7001BM Doetinchem

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl