Wat is er te doen?

Pietjes en Sinterklaas in de stad

Op deze laatste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels in de Doetinchemse binnenstad van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. Ondanks de coronamaatregelen valt er in het centrum genoeg te beleven. Er zijn pieten in de stad die hun kunsten vertonen met diverse attributen zoals ballen, dansen, muziek, fietsen en parachutedoeken. winkels er zijn. We hebben ook gehoord dat Sinterklaas een bezoek brengt aan de Boliestraat. De draaimolen op het Simonsplein biedt vertier aan de allerkleinste bezoekers. Voor een hapje of drankje kunt u natuurlijk plaatsnemen op één van de vele terrassen, vanzelfsprekend met in achtneming van alle veiligheidsmaatregelen. Het wordt een gezellige koopzondag met vele Pieten in de stad. 

Hoewel er in verband met de coronamaatregelen geen grote publieksactiviteiten zullen plaatsvinden, stellen de binnenstadondernemers alles in het werk om hun klanten weer de gastvrijheid te bieden die de bezoekers van hen gewend zijn. Zij nemen de nodige veiligheidsmaatregelen zodat bezoekers zich welkom en veilig kunnen voelen.

Op zondag 5, 12 en 19 december zijn óók vele winkels geopend in het centrum van Doetinchem. 
De winkels zijn klaar voor de feestmaand en cadeaus zijn er volop! Het wordt dan ook weer een ‘warm en gezellig’ onthaal.

Op koopzondag is parkeren gratis tussen 10.00 – 18.00 uur en zijn de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Data

Datum
28 nov 2021
Begintijd
12:00
Eindtijd
17:00

Locatie

Adres

Simonsplein

7001 BM Doetinchem

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl