Wat is er te doen?

Popronde Doetinchem gratis festival op negentien locaties

Jaarlijks presenteren 41 steden het grootste muzikale talent van het land. Elke stad staat in het najaar één dag geheel in het teken van de Popronde. De bands, soloartiesten en andere muzikale acts zijn uit ruim duizend aanmeldingen geselecteerd.

De Popronde vormt voor jonge veelbelovende muzikanten de kans om ‘op tournee’ te gaan door ons land en zo ervaring op te doen. Voor veel muzikanten is de Popronde de springplank naar meer en grote optredens. Door de Popronde begonnen de successen onder meer voor Racoon, Kensington, Chef’Special, Blaudzun, De Staat, Haevn, My Baby en Dotan.

De Popronde in Doetinchem wordt 19 februari aan het eind van de middag geopend in Schouwburg Amphion. Daar wordt dan met een pre-show een beeld gegeven van wat die avond in Doetinchem te zien en horen is.

Het programma van de Doetinchemse editie van de Popronde biedt een grote variëteit aan deelnemers met alle denkbare muziekstijlen uit de hedendaagse popscène.

De organisatie van de Doetinchemse editie is in handen van Wim Vriezen, Eelco Walraven en Huub Kerkhoffs. Ondersteuning verleent Jos Tiemessen (Citymanager) terwijl op vrijdag 23 oktober een groot aantal enthousiaste vrijwilligers in actie komt. De gemeente Doetinchem ziet de Popronde als een meerwaarde en een verbindend element in het culturele aanbod van de stad.

Kijk voor meer informatie over de Popronde op Popronde 

Data

Datum
19 feb 2021
Begintijd
17:00
Eindtijd
23:59

Locatie

Adres

p/a Simonsplein 15

7001 CR Doetinchem

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl