Overzicht horeca

Filtering

IJssalon Friul

Echt Italiaans ijs

Een koele zomerse verrassing. Een smaakvol tussendoortje. Een bijzondere ijscoupe. Het ijs van onze ijssalon in Doetinchem is puur en eerlijk ambachtelijk bereid in eigen keuken en voor iedereen!

IJssalon Friul in Doetinchem is een ijssalon waar u een mooi assortiment ijs vindt. Wij zijn een Italiaanse ijssalon, en wij zijn afkomstig uit de provincie Friuli-Venezia-Giulia. Wij werken graag met natuurzuivere producten en maken zelf ons ijs in onze "laboratorio" (ijskeuken), volgens ons eigen familierecept. Wij zijn al de vierde generatie in onze ijsfamilie! Op ambachtelijke wijze en volgens een beproefd recept worden de vele bijzondere smaken samengesteld. Deze smaken variëren van de gangbare vanille en aardbeien tot yoghurt-bosvruchten en een speciale biscottini met koekjes en chocolade. Ook hebben we altijd een aantal ijs-smaken lactose vrij(koemelkvrij) en gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen. Onze ijssalon in Doetinchem is een gezellige zaak waar u terechtkunt voor heerlijk schepijs maar ook bijvoorbeeld ons tiramisu gebak uit eigen keuken.

Als u gewoon een lekker ijsje wilt, dan is onze ijssalon in Doetinchem de plek bij uitstek. In de zomer hebben wij buiten ons zelfgemaakte ijs ook heerlijke ijscocktails, granita's en spritz (met Aperol en prosecco) dit kunt u nuttigen op ons heerlijke terras met verwarming. We hebben ongeveer 75 zitplaatsen met o.a. heerlijke lounge hoekjes. Ook binnen hebben we meer dan genoeg zitgelegenheid om heerlijk te genieten van onze producten.

Voor de minder mooie dagen hebben we ook heerlijke warme wafels, koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en verschillende koffie en chocolade specials en (Italiaans) gebak, zoals o.a. de eerdere genoemde tiramisu, ciambella en meringhata (schuimgebak). Verder kunt u natuurlijk ook op ons (verwarmde) terras heerlijk genieten van een hoorntje, bekertje en een reuze hoorn, deze is er ook in een variant met noten, amarenakersen, chocoladesaus en een toef slagroom. Iemand anders verrassen dat kan ook! Geef een cadeaubon van Friul (in verschillende prijzen en een leuke cadeau verpakking) Natuurlijk kunt u bij ons ook met pin betalen!

Wij zien u graag terug in onze ijssalon en hopen u dan het gevoel te geven, even in Italië te zijn! A PRESTO!!

 

Geopend van februari/maart tot oktober.

Betaalwijze: contant en pin. 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
gesloten
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
13:00 - 22.00Contact

Adres

Adelaarstraat 9a

Postcode
7001AR Doetinchem
Telefoonnummer
0314 325756
E-mail

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl