Crime App

21 januari 2016

Winkeliers in het centrum van Doetinchem hebben samen met de politie en de gemeente Doetinchem Crime App Centrum opgezet. De appgroep, waarmee winkeliers elkaar waarschuwen in geval van diefstal of verdachte situaties, is reeds vanaf december in de lucht.

Winkeliers in het centrum van Doetinchem hebben samen met de politie en de gemeente Doetinchem Crime App Centrum opgezet. De appgroep, waarmee winkeliers elkaar waarschuwen in geval van diefstal of verdachte situaties, is reeds vanaf december in de lucht.
Ongeveer 60 winkeliers en eigenaren van daghorecazaken zijn deelnemers van de Crime App. Daarnaast heeft ook de wijkagent toegang tot de groepsapp, de parkeerwachten, handhaving en de aansluiting van de wijkagenten.

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl