Joucke's Barbershop 3e beste barbershop van NL

28 juni 2017

Joucke’s Barbershop uit Doetinchem mag zich een jaar lang 3e beste barbershop van Nederland en België noemen. Dat werd zondag avond 25 juni bekendgemaakt in de Wester Gasfabriek te Amsterdam.

Joucke’s Barbershop uit Doetinchem mag zich een jaar lang 3e beste barbershop van Nederland en België noemen. Dat werd zondag avond 25 juni bekendgemaakt in de Wester Gasfabriek te Amsterdam. Hier werd de 2e editie van de BarberSociety Live  gehouden, waar zowel nationale en internationale barbiers zich presenteren. Dit Barbers Only event trekt jaarlijks vele barbiers aan en is een heerlijk event met veel baardmannen & tattoos. Maar dit jaar organiseerde WieWatHaar samen met de organisatie en met het professionele tondeuse merk Wahl, een award voor de beste barbershop van Nederland en België. Barbershops zijn enorm in opkomst en terecht. Maar het is niet vaak dat deze groep professionals de aandacht krijgt die het verdient. Vandaar dat het de hoogste tijd was voor een onderscheiding voor de barbershop die de meeste stemmen kreeg van de meest betrokken klanten.

Niet alleen de eindscore en het aantal reviews telde mee, maar ook de kwaliteit van de reviews – hoeveel werd er over deze shop geschreven en hoeveel foto’s waren er gepost door klanten. Dat laat zien betrokken klanten zijn bij hun barbershop. Tijdens dit barbershop event werden de winnaars bekend gemaakt, Joucke moest helaas Tilburgse Meesterbarbier en Nero barbershop uit Ermerlo voor zich laten. Commentaar van Joucke was; “ik ben derde geworden , jonghu. Natuurlijk had ik liever eerste willen zijn, maar het verschil was miniem, volgend jaar beter. Ik ben mijn klanten in eerste instantie heel erg dankbaar dat ze dit voor ons hebben gedaan en ben daar erg trots op, bij deze wil ik ze nogmaals bedanken. Ik heb het natuurlijk niet alleen gedaan ik ben ook erg trots op mijn crew.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl