Dit jaar maakt onze BAX-ijsbaan deel uit van IJSTIJD!

30 oktober 2017

IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB waarbij samen met Croky, KPN en mediapartner 100% NL onze BAX-ijsbaan en nog 29 andere ijsbanen omarmd worden.

Vanaf 7 december 2017 staat de BAX-ijsbaan weer op het Simonsplein! Dit jaar maakt onze ijsbaan deel uit van IJSTIJD!, een initiatief van de KNSB waarbij samen met Croky, KPN en mediapartner 100% NL onze BAX-ijsbaan en nog 29 andere ijsbanen omarmd worden.

IJSTIJD! zal samen met hun partners voorzien in diverse clinics/challenges. Croky voorziet in de Croky Challenge en KPN komt langs met de KPN Junior Schaatsclub. IJSTIJD! wordt afgesloten met de IJSTIJD! Winterspelen (03-02-2018) op de Coolste baan van Nederland gelegen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier strijden teams van 10 kinderen in de leeftijd 10-14 jaar tegen elkaar om de IJSTIJD! Winterspelen cup.

Kijk voor meer informatie over IJSTIJD! op www.schaatsen.nl/ijstijd

IJSTIJD collectief beeldmerk horizontaal

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl