Lekker cultuur snuiven: januari cultuurmaand in Doetinchem!

18 januari 2018

Lekker. Doetinchem trapt het jaar af met het thema cultuur snuiven in januari.

Lekker cultuur snuiven: januari cultuurmaand in Doetinchem!

Lekker. Doetinchem trapt het jaar af met het thema cultuur snuiven in januari. Diverse culturele instellingen staan in de schijnwerpers met verrassende voorstellingen en exposities. Cultuur snuiven voor jong en oud: ontdek en ervaar wat Doetinchem te bieden heeft.

Van tentoonstelling tot festival
De cultuurmaand is in het leven geroepen om te laten zien en ervaren hoe afwisselend en verrassend het culturele aanbod in Doetinchem is. Zo is er onder andere een expositie met architectonische poppenhuizen in het Openbaar Vervoer en Speelgoedmuseum, een jeugdorkestenfestival in de muziekschool en haakt de bibliotheek een hele dag in op De Nationale Voorleesdagen. Het hele programma is te vinden via www.lkkrdoetinchem.nl/cultuur.

 

 

Nieuw in 2018

Lekker. Doetinchem presenteert de cultuurmaand in 2018 voor het eerst. Bij de cultuurmaand zijn de volgende culturele instellingen aangesloten: Stadsmuseum Doetinchem, Schouwburg Amphion, Het Nieuwe Dijkhuis, Muziekschool Oost-Gelderland, Bibliotheek West-Achterhoek, Openbaar Vervoer en Speelgoed Museum, Kunstcentrum Het Web en De Gruitpoort. Tickets voor een voorstelling of expositie zijn bij de organisaties zelf te koop.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl