Maart: lekker modetrends spotten!

07 maart 2018

Voorzichtig voelen we het voorjaar tegemoet komen en op 21 maart start de lente dan echt! Tijd voor een flinke dosis mode-inspiratie. Doetinchem staat de gehele maand maart in het teken van modetrends voor het komende voorjaar. Onderdeel van deze Lekker. Doetinchem themamaand is de aangeklede koopzondag op 25 maart.

mannequins verspreid door heel doetinchem

Op verschillende locaties in en om het stadscentrum van Doetinchem kom je vanaf 12 maart mannequins tegen. Natuurlijk geen echte modellen, maar stijlvolle mannequinpoppen die de nieuwste mode van tientallen Doetinchemse modezaken showen. Dus kom je een mooie outfit tegen? Dan weet je meteen waar je heen moet!

SMaakmakende modeshows op koopzondag 25 maart!

De koopzondag op 25 maart staat bol van de modeshows. Van catwalks en rode lopers tot hippe kapsels en de nieuwste mode: er is zo veel te zien. Laat je inspireren door de winkeliers in Doetinchem die alles uit de kast trekken voor een goed begin van het nieuwe modeseizoen!

Deelnemende straten zijn dit jaar: Hamburgerstraat, Adelaarstraat, Boliestraat en Catharina-Walstraat. De shows zijn voor jong en oud en vinden plaats tussen 12.30 en 16.30 uur. De hele koopzondag is het parkeren gratis.

Hamburgerstraat Boliestraat
BOLD.brands Goodies & Moodies, Adelaarstraat
Ulla Popken Willemijn
De Blauwe Hand T-Time
Engelen more comfort Daily
Lynn Wear Van Dal mannenmode
ANWB La Marique
Open32 Engelen schoenmode
Only Zus en Co
Nelson State of Art
Miss ETAM Fashion by Ju
Jac Hensen
Blue Moon
Catharinastraat
Distinto Fashion
Intersport
Schlosser mannenmode
Pelgrim damesmode
Joop’s Broodjes

 

LKKR Doetinchem - Trends spotten [A4][CMYK] - LR

 


Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl