Mei: Lekker lentekriebels voelen op zaterdag 12 mei!

28 april 2018

Lekker lentekriebels voelen! Het voorjaar bruist van vrolijkheid, bloei en zonnestralen: tijd om voorjaarsinspiratie op te doen! De winkels in de binnenstad rollen de rode lopers uit om u te verrassen!

Lekker lentekriebels voelen! Het voorjaar bruist van vrolijkheid, bloei en zonnestralen: tijd om voorjaarsinspiratie op te doen! De winkels in de binnenstad rollen de rode lopers uit om je te verrassen!

Zaterdag 12 mei: Lentekriebels-event in de binnenstad

De winkelstraten bruisen van de lentekriebels met mooie voorjaarscollecties, presentaties en demonstraties van producten. Verrassende lente-aanbiedingen en leuke culturele programma’s: er is zo veel te beleven!

Lentekriebels-[NEWSITEM-IMAGE-800x535]

De Lekker. Doetinchem promotieteams laten de bezoekers tijdens het winkelen proeven van smakelijke lentehapjes en lekkernijen waar je innerlijke mens een vreugdedansje van maakt, bereid door diverse Doetinchemse horecalocaties.

Ontdek, voel en proef de lentekriebels in Lekker. Doetinchem op zaterdag 12 mei! (De dag voor Moederdag!)

 

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl