Juni: lekker in beweging zijn op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni!

06 juni 2018

Lekker bewegen is gezond en geeft je als mens extra energie! Op vrijdag en zaterdag 15 en 16 juni, het weekend voor Vaderdag, worden de rode lopers weer uitgerold voor de bezoekers aan de binnenstad. Dit keer staat het Doetinchemse centrum in het teken van ‘Lekker in beweging zijn!’

Lekker bewegen is gezond en geeft je als mens extra energie! Op vrijdag en zaterdag 15 en 16 juni, het weekend voor Vaderdag, worden de rode lopers weer uitgerold voor de bezoekers aan de binnenstad. Dit keer staat het Doetinchemse centrum in het teken van ‘Lekker in beweging zijn!’ 

event in de binnenstad op 15 en 16 juni

Op het Simonsplein start op zaterdag het grootste sportevenement van Doetinchem: City Beach. Naast genieten van het sportieve schouwspel op het beachcourt van City Beach, kan het winkelende publiek ook zelf in beweging komen! Op diverse locaties in de winkelstraten kan men meedoen aan work-outsessies en kunnen bezoekers verrassende behendigheidsparcourtjes afleggen, die worden verzorgd door professionele fitnesscentra uit Doetinchem.

Sportieve collecties!

De ondernemers in de binnenstad rollen de rode lopers uit en verrassen de bezoekers met collectie-items waar je goed in kunt bewegen, schoenen waar je meteen in weg kunt lopen, presentaties en demonstraties van producten waar je energie van krijgt én zin van krijgt om... in beweging te komen!

newsitem-lkkr

Ontdek en beleef Lekker. Doetinchem op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni! (De dagen voor Vaderdag!)

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl