Loop de Winterwonderstad-tour met interactieve etalages!

27 november 2018

Het centrum van Doetinchem is de gehele maand december en tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot Sfeervolle Winterwonderstad. Onderdeel van deze feestelijke periode is de interactieve tour langs Winterwonderstad-etalages in de binnenstad vanaf 9 december tot en met 6 januari.

Push the Button!

Voor vijf etalages op verschillende locaties in de stad staat een grote, rode button. Met een druk op de knop worden bezoekers verrast door een interactief tafereel in de etalage. De winkels waar de etalages zijn ingericht zijn Artide in de Waterstraat,Schlösser mannenmode in de Catharinastraat, Het Lederwarenhuis in de Heezenstraat, Hema in de Hamburgstraat en de etalage naastPrimera in de Raadhuisstraat.

push-the-button-[NEWSITEM-IMAGE-800x535]

Loop de tour en maak kans op een cadeaubon

In de winkels met interactieve etalage zijn kaartjes te verkrijgen met kijk- en luistervragen bij de etalages. Stuur de antwoorden op de vijf vragen vóór 15 januari a.s. per e-mail naar: info@lkkrdoetinchem.nl -onder vermelding van je naam, woonplaats en telefoonnummer- en maak kans op een cadeaubon!

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl