Pascal van der Beek winnaar Centrum Promotie Prijs 2018

19 december 2018

De jury heeft dit jaar voor de binnenstad van Doetinchem, Pascal van der Beek horeca ondernemer binnenstad, uitgeroepen tot winnaar van de Centrum Promotie Prijs.

Basis voor het winnen van de promotieprijs is het feit, dat Pascal van der Beek met zijn enorme inzet, ambitie, ondernemerschap, gedrevenheid, creativiteit en lef het veranderingsproces ten gunste van een toekomstbestendige binnenstad heeft ingezet, en wel mede in het economisch belang voor de toekomst van de binnenstad.

Pascal van der Beek heeft de laatste jaren in zijn hoedanigheid als markante horeca ondernemer diverse landelijke waarderingen in de wacht gesleept. Hierbij noemen wij o.a. de verkiezing tot meest markante ondernemer van Gelderland en daarnaast met Club 22-24 de verkiezing tot de populairste Club van Midden Nederland.

Het vorig jaar geopende restaurant Mood's werd na vier maanden openstelling al verkozen tot het leukste restaurant van Doetinchem

Pascal van der Beek noemt creatief met je onderneming bezig zijn en zorgen dat je zaak up to date blijft als kernwaarden voor zijn succes. Door zijn initiatieven is mede de binnenstad en in het bijzonder de Grutstraat uitgegroeid tot een uitgaanscentrum voor de Regio Achterhoek en Liemers maar ook zelfs voor ver daar buiten.

Mede door zijn inzicht- en inzet draagt Pascal van der Beek, als horeca ondernemer met meerdere horeca bedrijven in de binnenstad van Doetinchem, bij aan de toekomst van onze binnenstad van Doetinchem, welke door de collega ondernemers, inwoners en bezoekers enorm op prijs wordt gesteld.

Een goed functionerende binnenstad in een veranderend economisch klimaat, waarbij de bewoners, klanten en bezoekers steeds kritischer worden en keuzes maken, welke uitgaansstad bezocht zal gaan worden zijn steeds meer de basis voor het bezoekmotief.

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl