WENS 10 - LEKKER. DOETINCHEM WENSBOOM LAAT TIEN WENSEN UITKOMEN!

23 januari 2019

De 10e wens die Lekker. Doetinchem in vervulling laat gaan, is die van Lianda.

"Mijn 16-jarige dochter Angel is vanwege mijn ziekzijn mijn mantelzorgster. Ze staat echt altijd voor mij klaar. Daar ben ik haar zo dankbaar voor.  Wat ze het allerlekkerst vindt is sushi, ik wenste voor haar een paar uurtjes genieten van heerlijke sushi. Het is zo geweldig dat deze wens voor haar nu in vervulling gaat.” Lianda’s dochter Angel krijgt van LiYa van Asian Bite een wenskadobon overhandigd om een avond heerlijk sushi te komen eten bij Asian Bite. Maar natuurlijk niet alleen voor Angel, maar ook voor Lianda, want Asian Bite gunt zowel moeder als dochter even een paar uurtjes samen ontspanning en culinair genieten.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl