WENS 6 - LEKKER. DOETINCHEM WENSBOOM LAAT TIEN WENSEN UITKOMEN!

23 januari 2019

De 6e wens die Lekker. Doetinchem laat uitkomen, is die van Anita

"Mijn wens is voor de familie Antar en mijn zoon Rinze”, vertelt Anita. “De familie Antar doet zo hun best om in Doetinchem in te burgeren en mijn zoon helpt hen met vervoer en fietsen repareren etc. Ik wenste voor hen een echt Hollands genietmomentje met warme chocolademelk met appeltaart en slagroom in een leuke lunchroom." Anita krijgt van bedrijfsleidster Fabiënne en mede-eigenaar Marianne van Het Gevang de wensbon overhandigd, om samen met de familie Antar en zoon Rinze te genieten van heerlijke verse appeltaart met slagroom met chocolademelk bij Het Gevang.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl