WENS 8 - LEKKER. DOETINCHEM WENSBOOM LAAT TIEN WENSEN UITKOMEN!

23 januari 2019

De 8e wens die Lekker. Doetinchem in vervulling laat gaan, is die van Sharon.

"Mijn neef Dennis heeft down en is een enorme fan van de Graafschap. Ik wenste voor hem dat hij eens tegelijkertijd met De Graafschap spelers op het veld zou mogen staan”. Dennis hier op de foto met links zijn nicht Sharon, heeft uit handen van Mariska Bais van De Graafschap de wensbon overhandigd gekregen om deze wens in vervulling te laten gaan. “Ik ben zo blij, ik moet ervan huilen”, zegt dolgelukkige Dennis. Met dank aan de medewerking van De Graafschap en SV Superboeren mag Dennis bij de wedstrijd De Graafschap – FC Utrecht  op 17 februari als één van de vlaggendragers het veld op.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl