WENS 9 - LEKKER. DOETINCHEM WENSBOOM LAAT TIEN WENSEN UITKOMEN!

23 januari 2019

De 9e wens die Lekker. Doetinchem in vervulling laat gaan, is die van Femke.

"Mijn vader is al meer dan 7 jaar ziek, mijn moeder Ria zet zichzelf altijd op de tweede plaats. Ik gun haar zo graag eens een verwendagje waarbij alles een keer om haar draait. Het is zo geweldig dat deze wens in vervulling gaat”.

Femke’s moeder Ria krijgt namens drie ondernemers in de binnenstad een heerlijke verwenmiddag aangeboden. Haar moeder krijgt van Susan ter Horst (rechts op de foto) van kapsalon Haarpleck (Plantsoenstraat) een knip- en kleurbehandeling aangeboden en ontvangt van Gerda van Lamarique Mode een kadocheque om bij Lamarique Mode (Boliestraat) voor zichzelf een mooi kledingstuk uit te kunnen zoeken. Namens Douglas, ontvangt Ria, uit handen van Margje (links), een heerlijk beautyverwenpakket en krijgt ze, samen met dochter Femke, een make-over aangeboden door het visagieteam van Douglas (Hamburgerstraat).

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl