LKKR met de camper kamperen in de binnenstad van Doetinchem

09 juli 2019

Vrijdag 5 juli zijn zes mooie camperplaatsen op de Varkensweide geopend. Deze camperplaatsen maken het voor camperliefhebbers mogelijk om dichtbij het centrum van Doetinchem de nacht door te brengen.

Wethouder Ingrid Lambregts (aanvalsplan binnenstad) heeft vrijdagmiddag 5 juli samen met Ruud Gardenbroek (voorzitter van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC)) de camperplaatsen geopend. Vanaf zaterdag kunnen camperliefhebbers overnachten op één van de vier grote of twee kleine overnachtingsplekken.

Er zijn basic camperplaatsen gerealiseerd, dichtbij het stadscentrum. De camperplaatsen zijn voorzien van water, elektriciteit (tegen betaling via een app) en gratis Wifi. Overnachten kan voor het reguliere parkeertarief van € 4,- per dag. Tegen een geringe vergoeding kunnen de kampeerders gebruik maken van de faciliteiten, zoals de sanitaire voorzieningen, van Watersportcentrum De Ank. Daarnaast is het openbaar toilet op De Bleek in de buurt.

Dus voor alle camperliefhebbers geldt; naast lekker shoppen, genieten in de horeca, cultuur snuiven en genieten van leuke evenementen, kun je nu ook lekker overnachten met je camper op loopafstand van het centrum van Doetinchem!

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl