Zotte Zondag - 23 februari

17 februari 2020

Aanstaande zondag is het weer koopzondag in Lekker. Doetinchem. De winkels in de Doetinchemse binnenstad zijn dan weer van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Tijdens deze ‘zotte zondag’ is er voor kinderen van alles te doen: Naast het kindercarnaval in de Spiegeltent, kunnen de kinderen op verschillende plekken in het centrum geschminkt worden, kan je clowns spotten en zorgt ons promoteam voor allemaal kleine clowntjes in de stad. Ook de draaimolen staat weer voor hen klaar. 

Natuurlijk kunt u in het centrum weer genieten van diverse versnaperingen en is het parkeren op koopzondag gratis. In de parkgarages (Amphion-, MediaMarkt-, en Catharinagarage) kunt u gratis uw auto parkeren tussen 10.00 en 18.00 uur. Meer informatie vindt u op lkkrdoetinchem.nl

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl