Afgelastingen evenementen i.v.m. coronacrisis

24 maart 2020

Vanuit het maatregelenpakket van het Kabinet zijn tot 1 juni a.s. evenementen niet toegestaan. Gezien deze maatregelen en de veiligheid van onze binnenstadbezoekers, zullen de evenementen in onze Doetinchemse binnenstad afgelast/ verplaatst worden.

Op maandagavond 23 maart heeft de Nederlandse overheid verdergaande maatregelen afgekondigd waarmee passanten- en bezoekersstromen verder gereguleerd dienen te worden. Deze maatregelen raken al onze binnenstadondernemers en ook de verschillende evenementen die in (en rond) de binnenstad zouden plaatsvinden.

Afgelaste evenementen

 Gezien de aangescherpte maatregelen en de veiligheid van onze binnenstadbezoekers, zullen de volgende evenementen afgelast/ verplaatst worden:

  • 26/ 27 april: Koningsnacht, -dag en de kindervrijmarkt
  • 4/ 5 mei: Vrijheidsfestival in het Mark Tennant plantsoen
  • 11 t/m 15 mei: Avondvierdaagse voor de jeugd
  • 20 t/m 23 mei: Achterhoekse Wandelvierdaagse
  • 23/ 24 mei: Korenfestival wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.
  • 29 mei/ 1 juni: Achterland gaat in zijn huidige vorm niet door, maar de organisatie werkt aan een ludiek alternatief.
  • 30 mei: Fiat 500 club jubileum
  • 5 t/m 7 juni: Djazz Vibes wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

 

Koopzondagen

Tijdens de periode tot 1 juni a.s. zal er op de laatste zondag van de maand wel een koopzondag zijn. De meeste winkels in Lekker. Doetinchem zijn geopend, maar hanteren veelal aangepaste openingstijden. Zij treffen tevens gepaste veiligheids- en gezondheidsmaatregelen voor jou en hun personeel. Voor de actuele informatie omtrent openingstijden en -dagen, kijk op de social kanalen of de website van de betreffende winkels.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl