Even voorstellen.... Retailkanjers van Koffieblom

11 april 2020

In ‘Even voorstellen… Horecatoppers en retailkanjers’ geeft Lekker. Doetinchem ondernemers uit de binnenstad extra aandacht en vertellen wij hun verhaal tijdens de coronacrisis.

Wij gaan ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemers en vertellen hun verhaal in tijden van de coronacrisis. Vandaag: Hans en Margot Blom van Koffieblom

𝔼𝕧𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕤𝕥𝕖𝕝𝕝𝕖𝕟…. ℝ𝕖𝕥𝕒𝕚𝕝𝕜𝕒𝕟𝕛𝕖𝕣𝕤!

👨‍🦳: Hans & Margot Blom

☕️: Delicatessewinkel Koffieblom

🌐: www.koffieblom.nl

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕣𝕦𝕟𝕟𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕛𝕖 𝕠𝕟𝕕𝕖𝕣𝕟𝕖𝕞𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕟 𝕕𝕖𝕫𝕖 𝕔𝕠𝕣𝕠𝕟𝕒𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤?

De winkel is gewoon open, maar alles is anders. Zo is het aantal klanten natuurlijk minder. Ook is de sfeer een beetje weg in de winkel. Klanten komen, bestellen hun spullen en zijn weer weg. Logisch ook, maar het maakt het wel anders. Er wordt daarnaast minder verkocht, waardoor er minder ingepakt en voorbereid hoeft te worden. En het plein ziet er erg verlaten uit, nu alle horeca dicht zitten.

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕫𝕚𝕖𝕥 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕕𝕒𝕘 𝕖𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕤𝕚𝕟𝕕𝕤 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕥𝕖) 𝕞𝕒𝕒𝕥𝕣𝕖𝕘𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕓𝕚𝕟𝕖𝕥?

We zijn erg veel met de schoonmaak bezig, zelf houden we gepaste afstand en desinfecteren constant de hele zaak. Zo houden we ons aan de voorzorgmaatregelen vanuit het RIVM. Maar waar we normaal constant druk zijn met van alles en nog wat in de winkel zelf, zijn er nu vele momenten dat we werk moeten zoeken. De dag duurt zo wel erg lang…

❓ 𝕀𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕕𝕖𝕣 𝕧𝕒𝕟 '𝕜𝕠𝕠𝕡 𝕝𝕠𝕜𝕒𝕒𝕝', 𝕨𝕖𝕝𝕜 𝕚𝕥𝕖𝕞 𝕫𝕠𝕦𝕕𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟𝕓𝕖𝕧𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟 𝕠𝕟𝕫𝕖 𝕧𝕠𝕝𝕘𝕖𝕣𝕤?

Via onze website https://www.koffieblom.nl/ kunnen klanten noten en koffie bestellen. Maar ook thee, noten, zeevruchten en zelfs koffiemachines kunnen via de website gekocht worden.  

❓  𝕁𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕙𝕖𝕓𝕓𝕖𝕟 𝕖𝕖𝕣𝕕𝕖𝕣 𝕒𝕒𝕟𝕘𝕖𝕘𝕖𝕧𝕖𝕟 𝕠𝕞 𝕥𝕖 𝕘𝕒𝕒𝕟 𝕤𝕥𝕠𝕡𝕡𝕖𝕟 𝕞𝕖𝕥 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕨𝕚𝕟𝕜𝕖𝕝. ℕ𝕒 𝕫𝕠𝕧𝕖𝕖𝕝 𝕛𝕒𝕣𝕖𝕟 𝕠𝕟𝕕𝕖𝕣𝕟𝕖𝕞𝕖𝕟 𝕙𝕒𝕕 𝕛𝕖 𝕨𝕒𝕒𝕣𝕤𝕔𝕙𝕚𝕛𝕟𝕝𝕚𝕛𝕜 𝕖𝕖𝕟 𝕒𝕟𝕕𝕖𝕣 𝕒𝕗𝕤𝕔𝕙𝕖𝕚𝕕 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕠𝕘𝕖𝕟?

Begin van het jaar hebben wij de knoop doorgehakt om te stoppen met de winkel. We zeiden nog tegen elkaar: dit zal een bizar jaar worden. Alles voor het laatst; de laatste wintermix, de laatste paaswinkel en ga zo maar door. Maar dat het zo'n bizar jaar zou worden met deze coronacrisis, dat heeft niemand kunnen bedenken. We hopen dat we deze periode kunnen overleven, zodat we het eind van het jaar alles toch nog mooi af kunnen sluiten.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl