Even voorstellen.... Retailkanjer Gabi Hunter!

18 april 2020

In deze nieuwe social serie gaan wij ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemers. Via deze social serie vertellen wij hun verhaal en brengen we in beeld wat de huidige coronacrisis voor hen en hun onderneming betekent.

Wij gaan ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemers en vertellen hun verhaal in tijden van de coronacrisis. Vandaag Gabi Hunter van Gaabs.

𝔼𝕧𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕤𝕥𝕖𝕝𝕝𝕖𝕟…. ℝ𝕖𝕥𝕒𝕚𝕝𝕜𝕒𝕟𝕛𝕖𝕣!

👩‍🦰: Gabi Hunter

🎂: Gaabs

🌐: www.gaabs.nl

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕣𝕦𝕟 𝕛𝕚𝕛 𝕛𝕖 𝕠𝕟𝕕𝕖𝕣𝕟𝕖𝕞𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕟 𝕕𝕖𝕫𝕖 𝕔𝕠𝕣𝕠𝕟𝕒𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤?

De winkel is helaas gesloten, ik krijg wel bestellingen via Kooplokaal Doetinchem en mijn eigen webwinkel. Ook de taartbestellingen gaan door.

❓ℍ𝕠𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕖𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕕𝕖 𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤 𝕙𝕖𝕥 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 𝕥𝕖 𝕓𝕚𝕖𝕕𝕖𝕟?

Ik probeer positief te blijven en ik ben veel in gesprek met collega-ondernemers. Om samen nieuwe ideeën te bedenken die ons door deze crisis kunnen helpen. Of daar in ieder geval aan bijdragen. Ook is er goed contact in het Binnenstadbedrijf Doetinchem.

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕫𝕚𝕖𝕥 𝕛𝕖 𝕕𝕒𝕘 𝕖𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕤𝕚𝕟𝕕𝕤 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕥𝕖) 𝕞𝕒𝕒𝕥𝕣𝕖𝕘𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕓𝕚𝕟𝕖𝕥?

Het werk gaat gelukkig door, alleen zijn er nu geen collega’s die mij helpen. Ook het contact met klanten is een stuk minder. Die zie ik alleen als ik de bestellingen kom bezorgen. In deze tijd werk ik dus juist meer.

❓ 𝕀𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕕𝕖𝕣 𝕧𝕒𝕟 '𝕜𝕠𝕠𝕡 𝕝𝕠𝕜𝕒𝕒𝕝', 𝕨𝕖𝕝𝕜 𝕚𝕥𝕖𝕞 𝕫𝕠𝕦 𝕛𝕚𝕛 𝕨𝕚𝕝𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟𝕓𝕖𝕧𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟 𝕠𝕟𝕫𝕖 𝕧𝕠𝕝𝕘𝕖𝕣𝕤?

Ik bied een aantal van mijn producten aan via Kooplokaaldoetinchem.nl en via mijn eigen webshop. Maar in deze tijd zou ik de bakmixen willen aanraden. Om samen of juist alleen thuis iets lekkers te maken.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl