Winkels in binnenstad mogen vanaf 19 juli elke zondag open

01 juli 2020

Vanaf zondag 19 juli 2020 mogen winkeliers in de Doetinchemse binnenstad elke zondag hun deuren openen voor bezoekers.

In verband met de situatie rondom het coronavirus hebben winkeliers naast de gebruikelijke koopzondagen op de laatste zondag van de maand, vanaf 19 juli tot 1 januari 2021 iedere zondag gelegenheid om hun deuren te openen voor het publiek. Hiermee wordt meer ruimte geboden aan bezoekers en ondernemers voor spreiding, om drukte te vermijden en toch veilig en verantwoord te winkelen.

Op de reguliere koopzondag (laatste zondag van de maand) zijn (nagenoeg) alle winkels in het centrum geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Hoewel ook op andere zondagen de winkels in de binnenstad geopend mogen zijn, zullen er op de laatste zondag van de maand ook (kleinschalige) publieksactiviteiten plaatsvinden. Voor de actuele informatie omtrent openstelling op de andere (zon)dagen, kijk op de social kanalen of de website van de betreffende winkels.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl