Lekker. Doetinchem zoekt vrijwilligers voor Hop-on Hop-off Shuttle

08 juli 2020

Voor het besturen van de Lekker. Doetinchem Hop-On Hop-Off Shuttle is Lekker. Doetinchem op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Vanaf dinsdag 14 juli 2020 rijdt de Lekker. Doetinchem Hop-on Hop-off Shuttle weer door en rondom de binnenstad van Doetinchem. De LEKKER. Shuttle is al enige jaren een vaste vervoersattractie in de Doetinchemse binnenstad. De gratis Shuttle maakt het voor iedereen mogelijk én makkelijk om het centrum te bereiken vanaf diverse parkeerplaatsen. Bezoekers kunnen tijdens hun shoppingtour door de winkelstraten, op verschillende plekken in- en uit te stappen. Een ‘rondje stad’ is eenvoudig te combineren met een tussenstop bij één van de vele gezellige horecaterrassen en/of een bezoek aan het museum. De LEKKER Hop-on Hop-off Shuttle past daarom perfect bij het gastvrije karakter van Doetinchem.

Vrijwilligers gezocht

Hoewel het beheer in handen is van Stichting Binnenstadbedrijf Doetinchem, rijdt de Shuttle geheel op kracht van vrijwilligers. Deze vriendelijke chauffeurs zorgen voor een veilige én gezellige tocht door de binnenstad. Inmiddels heeft de Shuttle een aantal vaste bestuurders, maar Binnenstadbedrijf Doetinchem is nog op zoek naar extra vrijwilligers. Ben jij vriendelijk, gastvrij én in bezit van rijbewijs B. Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief naar info@bbdoetinchem.nl . Voor meer informatie kun je bellen naar het Binnenstadbedrijf Doetinchem op telefoonnummer 0314769009.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl