Steun de ondernemers van Lekker. Doetinchem en koop lokaal!

14 oktober 2020

Corona maatregelen in de binnenstad.

Vanwege de aangescherpte covid-19 maatregelen hebben alle horecagelegenheden hun deuren moeten sluiten vanaf woensdag 14 oktober 18.00 uur voor minimaal de komende vier weken. Wél blijft het voor horecaondernemers mogelijk om hun gerechten aan te bieden via een take-away en/ of bezorgservice. Wil je weten of jouw favoriete horecagelegenheid een bezorgservice heeft, raadpleeg hiervoor de social media of de website van de desbetreffende zaak.

De winkels in het centrum van Doetinchem blijven geopend. Ook zij hebben allen extra veiligheid- en hygiënemaatregelen getroffen, zoals een mondkapjesadvies, desinfectiezuilen, een maximaal aantal bezoekers en 1,5-meter regels in de winkels. Wij vragen je dan ook deze maatregelen te respecteren zodat winkelen voor jou én het winkelpersoneel veilig is. Tijdens de reguliere koopavond op vrijdag zijn de (meeste) winkels geopend tot 20.00 uur.

Tot en met 31 december 2020 kun je ook op zondag winkelen in de binnenstad. Deze extra openstelling is een gevolg van de corona-ontwikkelingen om meer spreiding voor bezoekers én personeel te creëren. Echter, niet alle winkeliers maken hier gebruik van, ondernemers kunnen deze naar eigen inzicht inzetten. De meeste winkels in het centrum zijn geopend tijdens de laatste koopzondag van de maand en alle zondagen in de maand december. Voor de exacte openstelling en openingstijden raadpleeg de website of de social media berichten van de winkels.

 

Steun de ondernemers van Lekker. Doetinchem en koop lokaal!

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl