Corona zet streep door intocht Sinterklaas in Doetinchem

19 oktober 2020

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen is intensief overlegd met de gemeente en veiligheidsinstanties over de mogelijkheid en vergunning voor een alternatief plan voor de Doetinchemse Sinterklaasoptocht.

Het plan voor een drive-in intocht op parkeerplaats Varkensweide aan de rand van de binnenstad was veelbelovend: ouders zouden met kinderen op de achterbank hun auto parkeren en vandaaruit de alternatieve intocht bekijken op zaterdag 15 november. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid.

De toenemende besmettingen en de nieuwe noodverordening zetten een streep door de plannen voor een fysieke intocht. Er wordt nog nagedacht over een virtuele intocht via videostream voor de kinderen, maar een bezoekersevenement voor de binnenstad is onmogelijk. 

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl