Alle zondagen winkelen in december!

01 december 2020

In de feestmaand december zijn elke zondag de winkels in het centrum geopend. Op 6, 13, 20 én 27 december zijn de meeste winkels in Lekker. Doetinchem geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Ondanks deze roerige tijden wacht bezoekers een ‘warm en gezellig’ onthaal in de winkelstraten. De nieuwe sfeerverlichting laat de winkelstraten stralen en de winkeliers in Lekker. Doetinchem zijn helemaal klaar voor de feestmaand. Zij bieden hun klanten volop aanbiedingen voor de leukste cadeaus tijdens de decemberdagen! 

Hoewel er in verband met de coronamaatregelen geen publieksactiviteiten zullen plaatsvinden, stellen de binnenstadondernemers alles in het werk om hun klanten weer de gastvrijheid te bieden die de bezoekers van hen gewend zijn. Zij nemen de nodige veiligheidsmaatregelen zodat bezoekers zich welkom en veilig kunnen voelen. Hierbij is ook samenwerking met de bezoekers van groot belang. Zij worden daarom gevraagd om hun bezoek aan de binnenstad het liefst ruim vóór de feestdagen te plannen. Hierdoor wordt meer spreiding gecreëerd. Daarnaast zet Binnenstadbedrijf Doetinchem op verwachte piekmomenten cityhosts in, om de bezoekersstromen te begeleiden en de anderhalvemeter afstand te waarborgen.

Parkeren op zondag is gratis. In de parkgarages (Amphion-, MediaMarkt-, en Catharinagarage) kunt u alleen gratis uw auto parkeren tussen 10.00 en 18.00 uur op de laatste zondag van de maand. Meer informatie vindt u op www.lkkrdoetinchem.nl

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl