kids contest world street painting achterhoek

05 augustus 2021

Kleurwedstrijd speciaal voor kids tijdens het World Street Painting Achterhoek.

Jij kunt meedoen!

Speciaal voor kinderen wordt op zondag 29 augustus een do it yourself contest georganiseerd waar kinderen met hun ouders of vriendjes met elkaar kunnen tekenen in de Boliestraat. Laat je fantasie de vrije loop gaan. Niets is te gek. Heb je geen inspiratie? Dan kunnen de aanwezige striptekenaars je helpen en je wat tekentrucs leren. En het leukste is dat alle losse tekeningen aan het eind van de dag één groot kunstwerk vormen. Meedoen is helemaal gratis. Het is wel verplicht  je aan te melden.

Voor meer informatie raadpleeg de website https://worldstreetpainting.nl/doetinchem/ voor meer informatie.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl