Voel je welkom en veilig

Voel je welkom en veilig in Doetinchem

Wat fijn om weer in de binnenstad van Doetinchem te kunnen zijn. De ondernemers zijn er he-le-maal klaar voor om jou de gastvrijheid en gezelligheid te bieden die je zoekt! Doetinchem voelt vertrouwd en natuurlijk: veilig. Veiligheid creëren we met die kenmerkende, Achterhoekse eigenschappen: gezond en nuchter verstand, oplossend vermogen en optimisme. Met die ingrediënten krijg je dit:

Iedere zondag open

Van 19 juli tot en met 1 november hebben winkeliers in de Doetinchemse binnenstad de gelegenheid om hun winkels iedere zondag te openen. Dat zorgt voor meer spreiding van het winkelend publiek en dus voor meer ruimte voor jou als bezoeker. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om op een mooie zondag te kunnen winkelen en dit af te wisselen met een hapje en een drankje op een van de vele gezellige terrassen in Doetinchem.

Bekijk het winkelaanbod

Veilig vertier

De Doetinchemse horeca trekt mensen uit de hele regio. En dat is niet zo gek. Doetinchem biedt een bruisende cocktail van eten, drinken, stappen, borrelen en bijpraten. Onze horeca-ondernemers zorgen voor de juiste balans tussen plezier en veiligheid. Doe je mee?

Onze horeca

 

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl