Overzicht winkels

Filtering

BLEND Retaillab

Een bijzonder retaillab!

Mogen we even voorstellen? Vanaf 22 mei is Doetinchem een bijzonder winkelexperiment rijker: Blend Retaillab.

 

De oplettende stadbezoeker heeft Blend misschien afgelopen winter al ontdekt. Toen was de tijdelijke winkel (na even zoeken) te vinden in de Waterstraat. Maar nu hebben we ons genesteld in een prachtig oud verbouwd pakhuis aan de Gasthuisstraat.

 

Bij Blend koop je kleding, schoenen, woonaccessoires, verrassende cadeaus en nog veel meer. Maar Blend  is meer dan een winkel. Blend zorgt voor ontmoetingen. Aan de grote stamtafel kun aanschuiven en binnenkort genieten van een goed kopje koffie met taart. Als je geluk hebt, kun je zien hoe Bernadette van het modemerk Det haar collectie ter plekke creëert. Op vrijdag zijn de oma’s aan het breien. Ook hun producten vind je bij Blend.

 

Bij Blend is ook ruimte voor kleinschalige workshops en natuurlijk straks (als de vergunningen binnen zijn) voor de inmiddels bekende intieme muziekavonden van Le Camion Rosé (die zijn plek krijgt op onze achterplaats). Kortom, Blend is een ontmoetingsplek,  … een nieuwe beleving van een ‘winkel’!

 

De formule van Blend is simpel. Mariel en Bernadette ‘dragen’ de tent. Zij staan in de winkel (en maken intussen mooie dingen). Maar daarnaast kunnen ondernemers die een leuk product maken en willen verkopen deelnemen aan Blend. Voor een klein bedrag per maand en een percentage van de omzet zorgen wij voor de verkoop van jouw product. Voorwaarde is wel dat jouw product ons aanbod versterkt en dat wij het ook leuk vinden. Want anders wordt het voor ons weer lastig het te verkopen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
gesloten
gesloten
gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
gesloten*

Contact

Adres

Gasthuisstraat 13

Postcode
7001AX Doetinchem
Telefoonnummer
06-53353384

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl