Daily Womens wear

Hou je van zwart dan ga je naar Daily Women's wear!

DAILY loves BLACK en brengt in haar winkel stijlvolle en modieuze collecties bij elkaar waarin de basis zwart is. We inspireren je graag over de nieuwste looks en combinaties met zwart! 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13.00 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 21.00
09.30 - 17.00
gesloten *


* Met uitzonderingen van koopzondagen


Contact

Adres

Boliestraat 32

Postcode
7001 BC Doetinchem
Telefoonnummer
0314-346625
Faxnummer
0314-378079

Assortiment

In de classy Boliestraat in Doetinchem vind je Daily Womenswear. Een boetiek die zich hoofdzakelijk richt op zwarte kleding. De Daily collections in black zijn smaakvol onderverdeeld in de drie stijlen sporty, classy en casual en laten zich daardoor dagelijks dragen door de zelfbewuste vrouw van deze tijd. 

Nieuws juli 2014:

 DOETINCHEM – Voor de modebewuste vrouw uit de ruime Achterhoek vormt Daily Women’s Wear in Doetinchem al sinds jaar en dag dé bron voor fashion in zwart en wit. Maar de damesmodezaak, onder enthousiaste leiding van Christel Thuis, wordt vanaf deze zomer ook groen.

 “In eerste oogopslag merk je daar aan de rekken niets van hoor,” lacht Christel. “We gaan niet daadwerkelijk groen gekleurde kleding aanbieden, maar wel kleding met aandacht voor duurzaamheid. Gewoon in de kleuren zwart, wit en grijs.”

IJzersterk concept

Al sinds haar start in 2001 maakt vakvrouw Christel Thuis zich sterk voor het concept van uitsluitend zwarte, witte en grijze kleding. “Met deze tinten ben je nooit uit de mode”, legt Christel uit. “Een goede zwarte basic is nagenoeg tijdloos en komt bij veel gelegenheden van pas.”

In het begin kostte het concept wel wat moeite. “Probeer bij de modemerken maar eens voordelig in te kopen terwijl je de gekleurde helft van hun collecties afwijst.” Gelukkig vonden de meeste merken het initiatief echter het proberen waard. Het jarenlange succes van de formule bewijst zichzelf inmiddels.

Oude jeans

Net als voor andere ondernemingen is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk aandachtspunt voor Daily. Christel: “We hebben van begin af aan al aandacht voor de herkomst van onze kleding. We willen bijvoorbeeld niets te maken hebben met kinderarbeid of uitbuiting.“ Maar nu gaat Daily nog een stapje verder: “Dankzij onze breifabriek de Reuver hebben we vanaf dit najaar de mogelijkheid om een private label te introduceren, waarbij gebruik gemaakt wordt van duurzame ecogarens.” De breifabriek staat in Boven-Leeuwen, dus er is sowieso al sprake van een oer-Hollands fabricaat. Maar ook de herkomst van veel garens is heel speciaal, namelijk van gerecyclede jeans. “Toch is het eindproduct erg elegant, een prachtige vondst!”, aldus Christel.

Het nieuwe private label van Daily Women’s Wear is niet alleen verantwoord, maar vooral ook erg mooi en speels. “We hebben alle vrijheid qua ontwerpen”, stelt Christel. “Ook als een klant zelf komt met een goed idee voor een shawl, poncho of omslagdoek kunnen we dat voortaan waarmaken. Zolang het maar zwart, wit of grijs blijft!”

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl