Gaabs

De leukste bakwinkel van de Achterhoek!

Stel; je ontvangt een uitnodiging voor een wereld waar Alice in Wonderland en Willy Wonka samenkomen. Een wereld vol met zoete lekkernijen, zo ver als het oog reikt. Je loopt langs marsepeintaarten die eruitzien als eetbare kunstwerken. Er hangt een geur van chocola en er staan schalen vol met koekjes in allerlei vormen. Even verderop liggen verschillende soorten cake. Met stukjes chocolade, stroopwafel of framboos. Er liggen knapperige macarons in alle kleuren van de regenboog en daarnaast staan cupcakes in elke denkbare smaak. Het is bijna onmogelijk om te kiezen. Uiteindelijk besluit je een cupcake met een champagnetoef te proberen.

De crème is boterzacht en de cake is verrukkelijk. Je sluit je ogen en je probeert je voor te stellen dat je eerstvolgende feestje met vrienden, klanten, collega's of familie er precies zo uit ziet als deze droomwereld, met al dat lekkers binnen handbereik. Wat een traktatie zou dat zijn...

Bij Gaabs stellen we ons die wereld niet alleen voor, we helpen je om deze wereld waar te maken. Cakemix, marsepein of bakbenodigdheden; in onze webshop en winkel vind je alles om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk kun je ook gewoon je taart bij ons bestellen of ons inhuren om cupcakes en cakepops te maken voor je bruiloft of zakelijk evenement. En ten slotte kun je bij ons terecht voor een dessert of sweet table, voor dat echte 'Alice meets Willy Wonka'-gevoel.

 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
gesloten
10:00 - 14:00
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 20:00
10:00 - 17:00
gesloten
Contact

Adres

Heezenstraat 41

Postcode
7001 BP Doetinchem
Telefoonnummer
0314-330217
E-mail

Assortiment

Van cakemixen tot marsepein, van springvorm tot kleurstof. Van uitstekers tot bakboeken. Ons assortiment is breed op het gebied van bakken! Daarnaast verkopen wij taarten en ander zoets op bestelling, om uw huwelijksdag, verjaardag of ander feest een extra zoet tintje te geven. Wilt u zelf taart leren maken? Kom dan een gezellige leerzame workshop volgen. Ook voor kinderen is dit een leuk feestje!

 

Merken

 

Bakzolder, funcakes, PME, Wilton, FMM, Pavoni

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl