Musjes kinderwinkel & kafé

Ik ben Musetta Blaauw en ik ben de eigenaar van Musjes Kinderwinkel. Met twee vestigingen - een in Groningen en een in Ddoetinchem bieden we een grote collectie van kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische draagsystemen, wasbare luiers en natuurlijke verzoringsproducten. Alles met een goed verhaal, eerlijke handel en passend bij de natuurlijke ontwikkeling van kinderen.

Ik ben moeder van 4 kinderen, twee dochters (2006 en 2016) en twee zoons (2008 en 2010). Mijn kinderen zijn, samen met de kinderen die ik in de winkel zie en spreek, mijn inspiratie voor wat ik inkoop. Kleding moet aansluiten bij de belevingswereld van degene die het draagt. Daarom kies ik duurzame kleding uit met vrolijke kleuren en aansprekende printjes. Daarnaast moet de kleding lekker zitten zodat kinderen niet geremd worden in hun bewegingsvrijheid. Spelend de wereld ontdekken!

Ik ben trots op het assortiment dat ik nu kan aanbieden, maar ik blijf mijn ogen en oren openhouden voor de leukste merken en vrolijkekleding. Graag reis ik af naar vakbeurzen in Scandinavië om de nieuwste, kleurrijke merken naar Nederland te halen! Elk seizoen zeker wel één nieuw merk!

Openingstijden

Geen openingstijden bekend.

Contact

Adres

Boliestraat 37

Postcode
7001 BB Doetinchem

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl