Schoonheidssalon Luna

Schoonheidssalon Luna Doetinchem biedt een totaalpakket aan behandelingen, voor de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Van verzorgende gelaatsbehandelingen gericht op huidverbetering tot luxe wellnessbehandelingen om even te ontsnappen aan alle stress en drukte van alledag.

Vakmansschap, kwalitatief hoogwaardige schoonheidsbehandelingen in een rustige en sfeervolle omgeving met ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat is waar Schoonheidssalon Luna Doetinchem voor staat. Ook voor prachtig verzorgde handen, nagelstyling, visagie en detox behandelingen d.m.v bodywraps bent u bij Schoonheidssalon Luna Doetinchem aan het juiste adres.
Door het volgen van allerhande bij- en nascholingen blijven kennis en kunde op peil en worden actuele ontwikkelingen op de voet gevolgd. U profiteert dus niet alleen van hoogstaande kwaliteit, maar bent ook nog eens verzekerd van advies volgens de laatste geldende standaard en de nieuwste trends.Binnen de schoonheidssalon in Doetinchem wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Dit om u de tijd en rust te kunnen geven die u verdient. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen. Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
gesloten
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 14:00
gesloten

Contact

Adres

IJsselkade 9a

Postcode
7001AN Doetinchem
Telefoonnummer
06-10516864

Assortiment

Voor het kopen van producten van de merken Tyro Cosmetics, Make-Up Studio, Sienna X, Farmona Sun Balance, Universal Contour Wrap, Revitalash,Dalton Cosmetics, SlowBeauty, Botanical Beauty of cadeaubonnen kunt u ten allen tijde bellen of mailen.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl