Specsavers Doetinchem

Was nou maar naar Specsavers gegaan!

Onze visie bij Specsavers is simpel: het met passie leveren van betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen, simpel, duidelijk en consistent, waarbij we de verwachtingen van de klant elke keer overtreffen.

Wij geloven bij Specsavers in:

 

Prettig zien en horen.
Persoonlijke aandacht, professionele zorg en waar voor uw geld, dat is de zekerheid van prettig zien en horen. En ook na uw aankoop willen wij dat het goed zit.

 

Waar voor uw geld.
Eerlijke en duidelijke prijzen en altijd de beste prijs voor u. Samen met professionele service en goede producten, dat is het echte voordeel van Specsavers.

 

Persoonlijke aandacht.
Zien en gezien worden, horen en gehoord worden, mag u van ons verwachten. Want wij zien u namelijk graag terug.

 

Professionele zorg.
Alle Specsavers opticiens en audiciens volgen een vierjarige opleiding. De kwaliteit van uw zicht en uw gehoor staat bij ons boven alles. Wij vertellen u hier graag meer over, want dat is onze passie.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 21:00
09:30 - 17:00
gesloten

 

Contact

Adres

Korte Heezenstraat 1

Postcode
7001BN doetinchem
Telefoonnummer
0314-394833
Faxnummer
0314-394357

Assortiment

Specsavers biedt meer dan 1.000 monturen aan, waaronder een groot aantal internationale en Nederlandse merkmonturen zoals Emporio Armani, Replay, Karl Lagerfeld, Spijkers en Spijkers, Francisco van Benthum en Osiris. Deze monturen kunnen geleverd worden met standaard enkelvoudige, varifocale, bifocale of computerglazen. Daarnaast biedt Specsavers vele verschillende glasopties, zoals getint glas, meekleurende, ontspiegelde en/of kraswerende glazen of glazen met UV-filter. Helemaal naar uw wens en behoeften.

Daarnaast  biedt Specsavers een uitgebreid assortiment aan contactlenzen. Naast daglenzen, dag- en nachtlenzen en maandlenzen kunt u bij ons ook terecht voor torische, bifocale of multifocale contactlenzen. Specsavers heeft volledig getrainde contactlensspecialisten die u zowel voor en na de aanschaf adviseren. Het uitgebreide GRATIS oogonderzoek van Specsavers wordt gedaan door een gediplomeerde opticien. Tijdens dit onderzoek vragen we naar uw behoeften bij het dragen van contactlenzen. Wanneer wilt u graag contactlenzen dragen? Iedere dag, af en toe, voor speciale doeleinden of zelfs dag en nacht? Vervolgens kiezen we samen met u het juiste type lens.

En ook voor hoorzorg bent u bij Specsavers aan het juiste adres. Bij Specsavers kunt u altijd gratis een vrijblijvende uitgebreide hoortest laten uitvoeren. Onze gediplomeerde audiciens testen uw gehoor op de vooral voor spraak belangrijke toonhoogten. De resultaten van de hoortest worden vervolgens weergegeven in een toonaudiogram. Hiermee kan de audicien u een professioneel advies geven. Een uitgebreide hoortest door onze gediplomeerde audiciens duurt ongeveer twintig minuten en is geheel gratis en vrijblijvend. Uiteraard biedt Specsavers een uitgebreid assortiment aan hoortoestellen en gehoorbescherming. 
 

Merken

 

Emporio Armani, Replay, Karl Lagergeld, Spijkers en Spijkers, Francisco van Benthum, Osiris.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl