Voco Computers

uw locale computer specialist

VoCo Computers, uw computer specialist in Doetinchem. 

 

In onze winkel bieden wij u een uitgebreid assortiment van harde schijf tot laptop, van webcam tot tablet. Wij bieden u alles aan op het gebied van computers, tablets, laptops, reparatie en toebehoren.

Wat kan Voco Computers u bieden ?

Reparatie,onderhoud,advies,hulp in de winkel en aan huis (ook  in de avond !)
Wij bieden u  thuisservice aan voor €20,- Wij komen dan bij u thuis voor onderzoek,u krijgt een diagnose en een prijsopgave en nemen uw computer mee voor reparatie naar onze winkel en brengen deze weer terug en sluiten alles weer voor u aan. (dit geld voor Doetinchem en omstreken) Verkoop van complete systemen,laptops,tablets en toebehoren,ook maken wij pc`s op maat naar uw wensen. Gunstige tarieven. REPARATIE VAN UW COMPUTER ZONDER ONDERZOEKSKOSTEN! WIJ REPAREREN OOK GEBROKEN SCHERMEN VAN TABLETS EN MOBIELTJES! DE BESTE SERVICE VOOR DE GOEDKOOPSTE PRIJS!

Wij werken anders, wij werken professioneel, wij weten wat we doen, en wij spreken uw taal. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben of meer informatie willen, laat het ons weten.


Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
gesloten *


* Met uitzonderingen van koopzondagen


Contact

Adres

Heezenstraat 43a

Postcode
7001BP Doetinchem
Telefoonnummer
0314-395335

Assortiment

In onze winkel bieden wij u een uitgebreid assortiment aan van harde schijf tot laptop,van webcam tot tablet. Wij bieden u alles aan op het gebied van computers,laptops,tablets en toebehoren. Wij hebben ook een reparatie balie waar wij uw defecte computer vaak ter plekke kunnen repareren en bij ons betaald u geen onderzoekskosten (m.u.v. hardware defecten aan een laptop of tablet dit natuurlijk altijd in overleg). Er is ook een mogelijkheid om bij u thuis te repareren, dit natuurlijk in overleg. Ook hebben wij voor onze klanten een gratis parkeerplaats voor de deur zodat u niet door weer en wind hoeft te lopen. Op deze website treft u een greep aan uit ons assortiment van wat wij u aanbieden. Blijf deze website raadplegen voor onze laatste aanbiedingen en like onze facebook pagina zodat u altijd op de hoogte blijft.

Wij zijn u graag van dienst!

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl