Overzicht winkels

Filtering

Engelen Schoenmode

Engelen is, een echt familiebedrijf en is opgericht door Dhr. Engelen senior. Een aantal jaren geleden is dit bedrijf overgenomen door zijn drie zonen. Vroeger (meer dan een eeuw geleden) is hun over-overgrootvader van moederszijde met een klompenmakerij in Enschede begonnen. Via een generatie met een schoenwinkel in Renkum, is vader Engelen een winkel gestart in Zutphen. Dit bedrijf werd steeds groter. Toen de broers het bedrijf overnamen van hun vader in 1995, waren er drie filialen. Al deze bedrijven waren gehuisvest in Zutphen. De laatste jaren zijn er nog meer filialen bijgekomen. Onder andere een filiaal in Doetinchem, Zwolle en Deventer. 

Wat alle filialen gemeen hebben is dat in alle winkels de schoenen van kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt zijn en dat met de winkel en het personeel een gezellige sfeer nagestreefd wordt, waar de klant met plezier komt. Daarnaast hebben de winkels nog verschillende afdelingen in hun pand. Deze aparte afdelingen zijn: “Kinderland” voor de kleintjes;  “Shoeflash” voor de jeugd.


Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13.00 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 18.00
09.30 - 21.00
09.30 - 17.00
gesloten *


* Met uitzonderingen van koopzondagen


Contact

Adres

Boliestraat 18

Postcode
7001BC Doetinchem
Telefoonnummer
0314-332289

Assortiment

Wij proberen voor U steeds de meest recente trendy schoenen in te kopen op schoenmode gebied. Zo heeft U altijd het meest actuele en complete schoenenaanbod in alle bekende merken. De winkel is ruim van opzet zodat U rustig kunt winkelen in een gezellige sfeer met vakkundige medewerkers. De dames afdeling De zeer uitgebreide damesafdeling heeft voor elk wat wils. Van zeer hippe vol met jonge mode en een klassieke collectie. Alles is prettig geprijsd, voor elke portemonnee wat wils.

 
Veel bekende merken komt u bij ons dan ook tegen o.a.: New Balance, Ugg, Shabbies, Paul Green en Mjus.

De herenafdeling
De herenafdeling is in verschillende groepen te verdelen. Wij bieden zowel klassieke, sportieve als modische schoenen aan. Ook hier weer in alle groepen ruime keus en voor ieder wat wils.

Een aantal bekende merken die u op de herenafdeling tegen komt zijn: Van Bommel, Floris van Bommel, Bikkembergs, Botticelli, Ugg, Blackstone en Rehab. Wij hebben een modische hoek voor de jongeren, onze SHOEFLASH afdeling. Ook hebben we een uitgebreide modische kinderland afdeling. U komt hier veel bekende merken tegen o.a.: Red Rag, Develab, Shoes Me, Twins en Trackstyle. Naast Schoenen bieden wij ook accessoires aan zoals tassen en riemen.

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl