Overzicht winkels

Filtering

Lindenhovius Opticiens

Persoonlijk, kwaliteit en service, al ruim 100 jaar!

Persoonlijke aandacht wordt gegeven door medewerkers die de tijd voor u nemen, door goed te luisteren en maatwerk oplossingen bieden voor comfortabel goed zicht.

 

Zichtbare kwaliteit bieden wij door een vakkundige oogmeting en een nauwkeurige aanpassing van contactlenzen. Brillenglazen worden door ons zelf ingeslepen en worden zeer nauwkeurig op uw gezicht en het montuur ingemeten. Ook contactlenzen worden op maat besteld en gecontroleerd met paslenzen. Dit allemaal voor maximaal kijk- en draagcomfort.

 

Goede Service begint bij een warm welkom, een kopje koffie, en behulpzaam te zijn bij mankementjes of kijkproblemen. U een herinnering te sturen om uw bril of contactlenzen te laten controleren.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
        
Zaterdag
Zondag

gesloten
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 21:00
09:30 - 17:00
gesloten 

Contact

Adres

Heezenstraat 35

Postcode
7001 BP Doetinchem
Telefoonnummer
0314-341413

Assortiment

Onze monturen zijn overzichtelijk gepresenteerd. Of het nu gaat om fashion- of design merken of onze Lindenhovius inclusief collectie. De merken zijn met zorg geselecteerd waarbij wij rekening houden met de wensen van onze klanten: klassiek, jong, modern of hip.

 

Contactlenzen

Lindenhovius was de eerste optiekzaak in de Achterhoek die experimenteerde met contactlenzen; destijds van glas! Het experimenteren heeft plaats gemaakt voor specialisatie en vakmanschap met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om dag-, maand- zachte of harde lenzen. Maar ook multifocaal en nachtlenzen staan borg voor kijkoplossingen op niveau.

 

U bent van harte welkom bij Lindenhovius!

 

 

Onze merken: Anne et Valentin, Carrera, Calvin Klein, Diesel, Joop!, Jaguar, Fleye, Gijs, Henri Julien, Marc Jacobs, Michael Kors, Munich, Orgreen, Porsche Design, Ralph Lauren, Ray Ban, Rodenstock, Silhouette, Slights en Tom Davies

 

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl