Overzicht winkels

Filtering

Mission

Mission, fashion for compassion

Mission is een winkelconcept waarbij gekozen is voor de combinatie van “bewuste kleding” gekoppeld aan een Peeze fashion café (bewuste koffie en thee).
Door deze combinatie moet winkelen weer een beleving worden en proberen we ondertussen u wat meer bewust te maken van winkelen en milieu.
We willen invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Een aanzienlijk deel van de collectie is “groen” geproduceerd. Duurzame materialen als biologisch katoen, biologische wol, eerlijke arbeidsomstandigheden, bij voorkeur, zo dicht mogelijk bij huis geproduceerd. Merken als Miss Green, Kuyichi, Armed Angels, Ecologica zijn hier voorbeelden van. Maar ook onze andere merken hebben veelal een verhaal. Weliswaar niet gecertificeerd groen, maar wel merken waar gevoel in zit.

Dit geldt zeker voor het Arnhemse Peeze. Al jaren MVO koploper in Nederland op het gebied van koffie en tegenwoordig ook thee. In 2015 middels het Nijmeegse “De blonde pater” nog leverancier van de beste koffie van Nederland. U kunt bij mission niet alleen terecht voor een heerlijke kop koffie of thee, maar ook voor het volledige koffie- en theeassortiment voor uw privé gebruik.
We willen echter meer.

Het Peeze fashion café moet gedeeltelijk gerund gaan worden BBL studenten, welke hiermee een mooie basis kunnen leggen voor hun toekomst.

Middels een samenwerking met de kledingbank Doetinchem hopen we in de nabije toekomst een kledingstuk een “tweede leven” te geven, dan wel tot een duurzame verwerking van deze kledingstukken te komen.

We zijn inmiddels leverancier geworden van “dopper”. De waterfles met een missie.

Mission wil staan voor bewustzijn. Je mag zijn wie je bent. De gemeente Doetinchem heeft dit inmiddels opgepikt en ons haar fair-trade label toegekend. We zijn hier best wel een beetje trots op.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
gesloten *


* Met uitzonderingen van koopzondagen


Contact

Adres

Hamburgerstraat 61

Postcode
7001AK Doetinchem
Telefoonnummer
0314 366489

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl