Overzicht evenementen

KOOPZONDAG HALLOWEEN

29 okt 2017

Op koopzondag 29 oktober a.s. staat de binnenstad van Doetinchem weer volledig in het teken van Halloween. U kunt uw auto of fiets gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen!

INTOCHT SINTERKLAAS

18 nov 2017

Op zaterdag 18 november zal Sinterklaas met al zijn Pieten arriveren in Doetinchem. De intocht vindt plaats op de Bleek vanaf 13.30 uur is er een optreden van Warboel; Om 14.00 uur komt hopelijk Sinterklaas per boot aan; vanaf 14.30 uur vertrek van de Bleek naar het Simonsplein en hier is een Sinterklaasshow gepresenteerd door Warboel samen met 150 Pieten.

KOOPZONDAG PIETPRET IN DE STAD

26 nov 2017

Op koopzondag 26 november a.s. staat de binnenstad van Doetinchem weer volledig in het teken van PietPret in de stad. U kunt uw auto of fiets gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen!

Extra koopzondag 3 december

3 dec 2017

Op 3 december is er een extra koopzondag in het centrum van Doetinchem. Vele winkels zijn geopend! Ontdek tijdens het winkelen het uitgebreide winkelaanbod van Doetinchem, wanneer u op zoek gaat naar cadeaus voor de feestdagen in december. U kunt uw auto of fiets gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen!

Extra koopzondag 10 december

10 dec 2017

Op 10 december is er een extra koopzondag in het centrum van Doetinchem. Vele winkels zijn geopend! Ontdek tijdens het winkelen het uitgebreide winkelaanbod van Doetinchem, wanneer u op zoek gaat naar cadeaus voor de feestdagen in december. U kunt uw auto of fiets gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen!

BAX IJSBAAN op het simonsplein

van 15 dec 2017 tot 7 jan 2018

Schaatspret op de overdekte BAX-ijsbaan in Doetinchem! Deze winter is het weer zover: de traditionele BAX-ijsbaan op het Simonsplein komt er weer! Vanaf vrijdag 15 december 2017 tot en met 7 januari 2018 is de ijsbaan in het centrum van Doetinchem weer open.

KERSTMARKT

van 16 dec 2017 tot 17 dec 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december van 12.00 - 17.00 uur staat een kleine sfeervolle kerstmarkt rondom de kerstboom op het Simonsplein, maar ook naast de gezellige BAX-ijsbaan. 's Middags loopt er een kerstkoor door het centrum en er zal ook een Kerstman aanwezig zijn! DOE Doetinchem, wanneer u op zoek gaat naar cadeaus voor de feestdagen in december.

Extra KOOPZONDAG WINTER WONDERSTAD

17 dec 2017

De extra koopzondag van de maand december is het thema Winter Wonderstad in Doetinchem. Het centrum straalt kerstsfeer uit! Een kleine kerstmarkt staat rondom de kerstboom op het Simonsplein. Er lopen vele koren door de stad en zij zingen Kerstliederen, maar ook een midwinterhoorn groep De Huttepiepen speelt op diverse locaties.

Extra koopzondag

24 dec 2017

Op 24 december is er een extra koopzondag in het centrum van Doetinchem. Vele winkels zijn geopend! Ontdek tijdens het winkelen het uitgebreide winkelaanbod van Doetinchem, wanneer u op zoek gaat naar cadeaus voor de feestdagen in december. U kunt uw auto of fiets gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen!

koopzondag oudjaarsdag

31 dec 2017

Op 31 december is er een koopzondag in het centrum van Doetinchem. Vele winkels zijn geopend! Ontdek tijdens het winkelen het uitgebreide winkelaanbod van Doetinchem! De ijsbaan op het Simonsplein zorgt voor veel schaatsplezier. De ijsbaan is vandaag geopend tot 17.00 uur in verband met Oudejaarsavond. U kunt uw auto of fiets gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen!

OUDJAARSDAG

31 dec 2017

Een aantal cafés, restaurants en andere gelegenheden voor een hapje en een drankje (bijvoorbeeld koffie met iets erbij!) hebben ‘s middags de deuren gastvrij open. Vanaf 15:00 uur is er in vele etablissementen in de Waterstraat, aan het Simonsplein, de Omdraai en natuurlijk in de Grutstraat live muziek. Daar komen als altijd veel bezoekers op af, want dit is de dag om in een vrolijke omgeving samen met familie of vrienden afscheid te nemen van het bijna voorbije jaar 2017.

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl