Plan je bezoek

Doetinchem heeft veel te bieden. Als de 'hoofdstad' van de Achterhoek staat Doetinchem voor een compleet aanbod – niet alleen op het gebied van winkelen, maar ook als het gaat om uitgaan en recreatiemogelijkheden. Zo is het rondom Doetinchem heerlijk wandelen en fietsen in de natuur. De omgeving ontdekken kan trouwens ook vanaf het water tijdens een kanotocht over de Oude IJssel. In de stad kun je verder genieten van allerlei festivals, evenementen en het jaarlijkse stadsfeest aan het eind van de zomer. 

Ontdek waarom Doetinchem niet voor niets LKKR. Doetinchem is!

Handig

Om jouw bezoek aan Doetinchem nog beter voor te bereiden, helpen we graag een handje met handige links. Zo vertellen we je bijvoorbeeld graag waar je moet zijn voor:

 

Wie kent het niet? Je moet plotseling naar het toilet. In onze binnenstad zijn er verschillende (alternatief) openbare toiletvoorzieningen. O.a. bij de parkeerplaats Varkensweide. Veel ondernemers bieden ook de mogelijkheid. Deze zijn te herkennen aan een blauwe toiletsticker op de voorgevel van winkel- of horecapand. Het is niet overal gratis, maar het kan in ieder geval.
Klik op onderstaande link voor de lijsten met (alternatief) openbare toiletten en rolstoeltoegankelijke toiletten
https://www.doetinchem.nl/home/toiletten-binnenstad_47924/

 

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl