Nieuws

PERSBERICHT: Lekker. Doetinchem genomineerd voor Nationale Citymarketing Trofee 2018

01 mei 2018

Lekker. Doetinchem is genomineerd voor de Nationale Citymarketing Trofee (NCT) 2018 in de categorie gemeenten tot 100.000 inwoners. De uitreiking van de prijs vindt plaats op maandag 4 juni tijdens de 11e editie van het Nationaal Congres Citymarketing in Leeuwarden.

Video: Welkom in de gastvrije hoofdstad van de Achterhoek

28 april 2018

Lekker genieten op en aan het water, gastvrij en gemoedelijk, gezellige terrassen, lekker genieten bij de horeca, lekker winkelen, beleef de bruisende evenementen en cultuur. Er is zoveel te beleven. Tot ziens in Doetinchem!

Mei: Lekker lentekriebels voelen op zaterdag 12 mei!

28 april 2018

Lekker lentekriebels voelen! Het voorjaar bruist van vrolijkheid, bloei en zonnestralen: tijd om voorjaarsinspiratie op te doen! De winkels in de binnenstad rollen de rode lopers uit om u te verrassen!

Maart: lekker modetrends spotten!

07 maart 2018

Voorzichtig voelen we het voorjaar tegemoet komen en op 21 maart start de lente dan echt! Tijd voor een flinke dosis mode-inspiratie. Doetinchem staat de gehele maand maart in het teken van modetrends voor het komende voorjaar. Onderdeel van deze Lekker. Doetinchem themamaand is de aangeklede koopzondag op 25 maart.

Februari: lekker nieuwe dingen ontdekken!

07 februari 2018

Lekker nieuwe dingen ontdekken! Een begin van een nieuw jaar: tijd om nieuwe inspiratie op te doen in de winkels, cultuurorganisaties en horecagelegenheden. Onderdeel van deze Lekker. Doetinchem themamaand is een tweedaags Ontdek-Event op zaterdag 24 en koopzondag 25 februari.

Winnaars PUSH THE BUTTON!

29 januari 2018

Uit de goede inzendingen van de ‘Loop de tour, push & win actie’ zijn drie winnaars getrokken.

Lekker cultuur snuiven: januari cultuurmaand in Doetinchem!

18 januari 2018

Lekker. Doetinchem trapt het jaar af met het thema cultuur snuiven in januari.

LEKKER. DOETINCHEM WENSBOOM LAAT TIEN WENSEN UITKOMEN!

08 januari 2018

De 1e wens die in vervulling gaat, is de wens van 9-jarige Dena.

Kerstvakantie tip! Loop de Winterwonderstad-tour met interactieve etalages!

29 december 2017

Het centrum van Doetinchem is de gehele maand december en tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot Sfeervolle Winterwonderstad. Onderdeel van deze feestelijke periode is de interactieve tour langs Winterwonderstad-etalages in de binnenstad tot en met 7 januari.

VIDEO: Lekker. Doetinchem Sfeervolle Winterwonderstad!

20 december 2017

Lekker. Doetinchem Winterwonderstad! Sfeervol uitgaan, winkelen, schaatsen, borrelen. Er is zo veel te beleven! Lekker. Doetinchem wenst u sfeervolle feestdagen en een prachtig nieuw jaar.

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl