Nieuws

LICHTPROJECT ‘DOETINCHEM VERBINDT’ SLUIT AAN BIJ OOSTERLICHT

23 december 2021

Vanaf dinsdagavond staan de lichtstralen op de Catharinatoren van het lichtproject Doetinchem VerbindT stil. De lichten in het centrum van Doetinchem zijn van 21 december tot en 6 januari namelijk verbonden met de 24 andere lichtbundels in de regio Achterhoek waarmee Doetinchem VerbindT zich aansluit bij het Achterhoekse project Oosterlicht Verbindt.

ZONE COLLEGE BRENGT KERSTSFEER IN DE BINNENSTAD

14 december 2021

Met tassen vol zelfgemaakte kerstboomdecoratie trekken leerlingen van het Zone College vandaag de binnenstad in om de zestien kerstbomen van 3 meter hoog rondom de Catharinakerk te versieren. Woensdag worden nog eens 100 kerstkransen uitgedeeld aan binnenstadondernemers. Hiermee brengen de leerlingen van de school de kerst naar het centrum van Doetinchem.

LICHTPROJECT ‘DOETINCHEM VERBINDT’ BRENGT NATUUR NAAR DE BINNENSTAD

09 december 2021

Deze wintermaanden wordt het centrum van Doetinchem op verschillende locaties magisch verlicht. Hiermee brengen Binnenstadbedrijf Doetinchem en het Stadsmuseum een eerbetoon aan de natuur in de regio Achterhoek, en wel in de Doetinchemse binnenstad. Met het gezamenlijke lichtproject ‘Doetinchem VerbindT’ vragen zij aandacht voor de natuurlijke schoonheid van de regio en de onderlinge verbondenheid in tijden van verdeeldheid.

LEGO TECHNIC EXPO IN LEKKER. DOETINCHEM

24 november 2021

Geen tentoonstelling in een museum, maar een expositie in een leegstaand winkelpand middenin het centrum. Op zondag 28 november opent Jan Finkenflügels Lego Technic© expositie in de Catharinastraat 8 in de Doetinchemse binnenstad.

BAX IJSBAAN OOK DIT JAAR GEANNULEERD

16 november 2021

Buiten kijf staat dat de ijsbaan jaarlijks een enorme publiekstrekker is voor onze binnenstad en dat alle ondernemers in de binnenstad dit, juist nu, extra goed kunnen gebruiken. Hoe graag we dit evenement hadden willen laten doorgaan, hebben we helaas moeten besluiten dat de BAX ijsbaan dit jaar te annuleren.

Muurschildering Anne Reintjes

11 augustus 2021

Het Stadsmuseum en het Binnenstadbedrijf Doetinchem slaan opnieuw de handen ineen. Kunstenaar Rosalie de Graaf (Roosart) heeft de eerste van vier Street art muurschilderingen in de binnenstad van Doetinchem over bijzondere Doetinchemmers afgerond.

kids contest world street painting achterhoek

05 augustus 2021

Kleurwedstrijd speciaal voor kids tijdens het World Street Painting Achterhoek.

Doetinchem vol 3D ontmoetingsplekken tijdens World Street Painting Achterhoek

08 juli 2021

ELKAAR WEER ‘ONTMOETEN’ IN 3D STRAATKUNST. Van 11 t/m 14 augustus kun je de kunstenaars live aan het werk zien. Vanaf 15 augustus start de straatexpositie en kun jij je laten fotograferen in een ware illusie.

LKKR Hop-on Hop-off Shuttle

07 juli 2021

Vanaf woensdag 7 juli rijdt de LKKR Hop-on Hop-off Shuttle weer door en rondom de binnenstad van Doetinchem.

BINNENSTAD IN JULI EEN GROTE SPEELSTAD VOOR JONG EN OUD

29 juni 2021

De binnenstad van Doetinchem bruist weer. De hele maand juli staan er dan ook weer volop activiteiten gepland in het centrum. De Doetinchemse binnenstad wordt een grote speelstad voor jong en oud.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl