Nieuws

Social serie: Ondernemers die Lekker. Doetinchem (nog) mooier maken in het nieuwe normaal

20 mei 2021

Lekker. Doetinchem is nóg mooier in het nieuwe normaal door de verhuizing van salon GAAF! Haar & Visagie van Roos Verweij.

LEERLINGEN MAKEN BINNENSTAD GROEN EN LATEN DOETINCHEM BLOEIEN

11 mei 2021

De Achterhoek staat in bloei. Letterlijk groeien de bloemen op de velden, de gewassen op de akkers en de bomen in de bossen. Maar ook de aantrekkingskracht van de regio op het gebied van wonen, werken en recreëren groeit vol op. Het Binnenstadbedrijf van groeigemeente Doetinchem maakt dit vanaf 11 mei samen met de leerlingen van het Zone College zichtbaar in het centrum van de stad. Vanaf dinsdag is de binnenstad zes weken lang verfraaid met 100 beplante kruiwagens vol kleurige bloeiers.

Social serie: Ondernemers die Lekker. Doetinchem (nog) mooier maken in het nieuwe normaal

08 mei 2021

Lekker. Doetinchem is nóg mooier in het nieuwe normaal door de nieuwe concept store van Eslie Bernsten: Number EIGHT

Fietsenstalling Perlstein open

04 mei 2021

De fietsenstalling Perlstein aan de Waterstraat, naast Intersport, opent op vrijdag 7 mei weer de deuren.

Social serie: Ondernemers die Lekker. Doetinchem (nog) mooier maken in het nieuwe normaal

29 april 2021

Lekker. Doetinchem is nóg mooier in het nieuwe normaal door de nieuwe horecagelegenheid Eetcafé 't Stadsbastéon.

Heropening van de binnenstad

28 april 2021

Wat fijn je weer te zien! Onze binnenstad is weer geopend en (nog) mooier in het nieuwe normaal.

Kabouterroute binnenstad

17 maart 2021

Vanaf heden is er een unieke kabouterroute (speurtocht) door het centrum van Doetinchem. Om deze kabouterroute te ontdekken is er een Kabouter routeboekje ontwikkeld waarin twee routes worden vermeld binnen de gemeente Doetinchem. Het Kabouterboekje is vanaf zaterdag 20 maart te koop á € 5,00 bij de VVV Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 2

Deze winkels zijn nog geopend in de binnenstad

17 december 2020

Vanwege de laatste coronamaatregelen zijn de winkels verplicht hun deuren te sluiten. Echter zijn er nog enkele winkels waar je nog wel over de drempel kunt stappen.

Verhuizing Casa Blanca illustratief voor transitie naar wonen in de binnenstad

07 december 2020

Afgelopen dinsdag opende Casa Blanca de deuren van haar nieuwe onderkomen aan de Burgermeester van Nispenstraat in het centrum van Doetinchem. Met hulp van het Binnenstadbedrijf Doetinchem (BBD) waarin vastgoedeigenaren, gemeente Doetinchem en ondernemers samenwerken aan een aantrekkelijke en goed functionerende binnenstad, kon eigenaar Hans van Loo zijn panden aan de Dr. Huber Noodtstraat met een gerust hart achterlaten vanwege zicht op de versnelde bestemmingstransformatie naar wonen.

Doetinchem Verlicht! breidt uit met ‘Vrijheidslicht’

02 december 2020

Vanaf vrijdag 4 december is de binnenstad van Doetinchem nog mooier verlicht. In navolging op de vernieuwde sfeerverlichting in de winkelstraten, het grote cadeau midden op het Simonsplein en de verlichte Walmolen, kan je nu ook genieten van een wandeling door een sprookjesachtig verlicht Mark Tennantplantsoen en verlicht de Catharinatoren het hart van de stad.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl