Wat is er te doen?

Catharinastraat bestaat 20 jaar en viert feest

DOETINCHEM – Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat de gezelligste winkelstraat in het hart van Doetinchem werd geopend. Om deze reden vieren de winkeliers aan de Catharinastraat en Walstraat gezamenlijk een driedaags feest. De beide straten zijn versierd met 130 kleurrijke paraplu’s en de vlaggen hangen uit.
Gestart wordt op vrijdag 28 juni met “Dolle Kinderpret”. Leuke kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, bellenblazen en spectaculaire straatartiesten. In de zweefmolen kunnen de
kinderen lekker gratis zweven en worden getrakteerd op een ijsje.
De zaterdag heeft een muzikaal tintje. Gezellige muziek van dweilorkest “Tied Zat’. En wie jarig is trakteert: koffie met gebak!
“Lekker Swingen” is de titel op zondag 30 juni. Winkelen onder het genot van fijne muziek met een hapje, een drankje en gratis ijs voor kinderen! Swingen met de supercoverband Greenlight en als hoogtepunt de Living Statues met een groot aantal professionele statue acts. ‘Rembrandt’, de grootmeester himself, toont zijn talent ook in de Catharinastraat. Met een ondeugende knipoog laat het ‘Melkmeisje’, de bonte boerin, zich bewonderen. Een statue-act vol met interactie en humor heet “Wat Schaft De Pot”. Een niet van echt brons te onderscheiden beeld aan tafel. Een mysterieus dampende pan. Wie tast toe? En wie wil niet met die verdwaalde piraat op de foto? Het is Jack Sparrow! Laat je verrassen door de statue-act “Stil of Niet”.

Tijdens het driedaags programma zijn er vele prijzen te winnen. Jong en oud kunnen mee doen aan een speurtocht langs de 25 etalages aan de Catharinastraat en Walstraat. Klik hieronder op het deelname formulier van de etalage speurtocht voor jong en oud! U maakt kans op een hoofdprijs van € 200,00!
Catharinastraat etalage speurtocht formulier 2019
Catharinastraat etalage speurtocht formulier 2019 achterzijde


Ontdek wat deze twee gezelligste winkelstraten allemaal te bieden hebben. Onder de goede oplossingen worden twintig prijzen en vijftig goodiebags verdeeld. De speurneuzen kunnen hun ingevulde formulieren uiterlijk tot 31 juli inleveren.
Meer informatie op Facebook Catharinastraat - Walstraat Doetinchem en Facebook LivingStatues Doetinchem

Data

Begindatum
28 jun 2019
Begintijd
10:00
Einddatum
30 jun 2019
Eindtijd
17:00

Locatie

Adres

Catharinastraat

7001 BZ Doetinchem

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl