Wat is er te doen?

Kids Contest World Street Painting Achterhoek

De binnenstad wordt deze zomer voorzien van ruim 500m2 straatkunst bestaande uit maar liefst tien 3D Street Paintings gemaakt door internationale kunstenaars. Tijdens World Street Painting Achterhoek wordt van 11 tot en met 14 augustus de kunst live voor je neus op straat gemaakt. De Street Painters uit Amerika, Frankrijk, Polen, Italië, Bosnië Herzegovina, België, Duitsland en Nederland krijgen de uitdaging om nieuwe ontmoetingsplekken in onze binnenstad te creëren.

Vanaf zondag 15 augustus mag het publiek in de kunstwerken gaan staan, waar iedereen elkaar tot eind oktober in kan gaan ontmoeten. Met de 3D straatkunst wordt een route gemaakt door het centrum waardoor de binnenstad verandert in een grote ontmoetingsplek.

Meedoen
Speciaal voor kinderen wordt op zondag 29 augustus een 'Doe-het-zelf-wedstrijd' georganiseerd waar kinderen met hun ouders of vriendjes samen kunnen tekenen in de Boliestraat. Laat je fantasie de vrije loop gaan. Niets is te gek. Heb je geen inspiratie? Dan kunnen de aanwezige striptekenaars je helpen en je wat tekentrucs leren. En het leukste is dat alle losse tekeningen aan het eind van de dag één groot kunstwerk vormen. Meedoen is helemaal gratis. Het is wel fijn als je je van tevoren aanmeld>>.

Data

Datum
29 aug 2021
Begintijd
12:30
Eindtijd
17:00

Locatie

Adres

Boliestraat

7001 BB Doetinchem

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl