Nieuws

Deelnemers gevraagd voor open Vrijheidspodium

31 maart 2022

Vanaf 22 april staat twee maanden lang het Vrijheidspodium in de Doetinchemse binnenstad. Dit open podium wordt gedurende de periode betreden door Achterhoekers met uiteenlopende shows en acts over vrijheid.

Aanleiding voor het open Vrijheidspodium is de 75 jaar vrijheid-viering, waarbij alle activiteiten rondom ‘Achterhoek viert 75 jaar vrijheid’ in 2020 vanwege de coronapandemie zijn uitgesteld. We vieren dit voorjaar in Doetinchem alsnog onze vrijheid en staan stil dat (het gevoel van) vrijheid, zelfs in deze tijd, geen vanzelfsprekendheid is.

Deelnemers gezocht

Voor de programmering van deze festiviteiten is Binnenstadbedrijf Doetinchem op zoek naar spetterende shows, unieke uitvoeringen en muzikale manifestaties voor op het Vrijheidspodium. We bieden alle Achterhoekers (dichters, verhalenvertellers, singer songwriters en one-man shows), (toneel- en dans)groepen, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke verenigingen de mogelijkheid zich aan te melden om hun gevoel van vrijheid uit te voeren op het beschikbare podium. Elke invulling is mogelijk, mits het thema van het optreden in het teken staat van vrijheid (en/of vrede). Het Vrijheidspodium staat van 22 april tot en met 8 mei in het Mark Tennantplantsoen. Van 13 mei tot en met 31 mei staat het open podium op het Simonsplein.

Meld je aan en toon hoe jij vrijheid beleefd!

Mocht je met een optreden, voordracht of act willen deelnemen, meld je dan snel aan! Dit kan door te mailen naar info@bbdoetinchem.nl en vermeld daarbij jouw type optreden, de duur ervan en een datumvoorstel in de aangegeven periode. Wil je meer weten of heb je vragen, neem dan telefonisch contact op via 0314 – 769009.

(foto: 0314 Fotografie)