Nieuws

VANAF 9 JULI RIJDT LEKKER. DOETINCHEM HOP-ON HOP-OFF SHUTTLE WEER

30 juni 2022

De Lekker. Doetinchem Shuttle is al enige jaren een vaste vervoersattractie in de Doetinchemse binnenstad. De gratis Shuttle maakt het voor iedereen mogelijk én makkelijk om het centrum te bereiken vanaf diverse parkeerplaatsen. Bezoekers kunnen tijdens hun shoppingtour door de winkelstraten, op verschillende plekken in- en uit te stappen. Een ‘rondje stad’ is eenvoudig te combineren met een tussenstop bij één van de vele gezellige horecaterrassen en/of een bezoek aan de weekmarkt. De Lekker. Doetinchem Hop-on Hop-off Shuttle past daarom perfect bij het gastvrije karakter van Doetinchem.

Dienstregeling
De elektrische Hop-on Hop-off Shuttle rijdt op dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur, woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook op de laatste koopzondag van de maand wordt de Lekker. Doetinchem Shuttle ingezet tussen 13.00 en 17.00 uur. De Shuttle kan in totaal 16 personen vervoeren. Meer informatie over de route en de complete dienstregeling vind je hier.

Vrijwilligers

Hoewel het beheer in handen is van Stichting Binnenstadbedrijf Doetinchem, rijdt de Shuttle geheel op kracht van vrijwilligers.