Nieuws

BAX IJSBAAN 4 WEKEN LANG HET MAGISCH MIDDELPUNT VAN DOETINCHEM

13 december 2023

Deze winter is de BAX ijsbaan het magische middelpunt van de binnenstad van Doetinchem. Prominent aanwezig op het Simonsplein.Je kan dit jaar vier weken genieten van de BAX ijsbaan, vanaf vrijdag 8 december november 2023 tot en met zondag 7 januari 2024. 

Wil je meer weten over alle activiteiten op de ijsbaan, de openingstijden en entreeprijzen? Hier vind je alle informatie over de BAX ijsbaan.

Voor het dertiende jaar is BAX advocaten belastingkundigen hoofdsponsor van de kunstijsbaan op het Simonsplein. Niet voor niets dus dat het kantoor met haar roots in Doetinchem zich aan de ijsbaan verbindt. 

BAX: een maatschappelijk betrokken sponsor

Voor het dertiende jaar op rij is BAX advocaten belastingkundigen de trotse hoofdsponsor van de ijsbaan op het Simonsplein in Doetinchem. Waarom blijft dit kantoor, geworteld in Doetinchem, zich jaar na jaar verbinden aan de ijsbaan? Het antwoord is simpel: BAX is fanatiek in het werk, staat daarbuiten midden in de samenleving en probeert een bijdrage te leveren aan de saamhorigheid in de maatschappij. Deze waarden weerspiegelen in de ijsbaan. "We nemen al jaren onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, en we brengen dezelfde passie die wij daarin, en ook in ons werk stoppen, ook naar de ijsbaan," legt Mike Timmer van BAX uit.

Jos Tiemessen, activiteitenmanager van Binnenstadbedrijf Doetinchem en al jaren organisator van de BAX ijsbaan is trots op de sponsorovereenkomst: “BAX is al jaren een enorm belangrijke partner voor de realisatie van dergelijke grootschalige evenementen in de binnenstad. Denk ook aan City Beach en de Survivalrun. Door zich weer voor enkele jaren aan de kunstijsbaan te verbinden, dragen ze bij aan een geweldig, sportief en sfeervol verblijf van inwoners en bezoekers aan ons centrum.”