Nieuws

LKKR HOP-ON HOP-OFF SHUTTLE

07 juli 2021

Vanaf woensdag 7 juli rijdt de LKKR Hop-on Hop-off Shuttle weer door en rondom de binnenstad van Doetinchem.

De LKKR Shuttle is een vaste vervoersattractie in de Doetinchemse binnenstad, zodat het voor iedereen makkelijk is om het centrum te bereiken vanaf diverse parkeerplaatsen. De gratis LKKR Hop-on Hop-off Shuttle maakt onze gastvrije binnenstad nog beter (en makkelijker) bereikbaar. Het maakt het voor bezoekers mogelijk om, tijdens hun shoppingtour door de winkelstraten, op verschillende plekken in- en uit te stappen en een ‘rondje stad’ eenvoudig te combineren met een tussenstop bij één van de vele gezellige horecaterrassen en/of een bezoek aan een museum.

Dienstregeling

De elektrische Hop-on Hop-off Shuttle rijdt op dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur, woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook op de laatste zondag van de maand wordt de ‘LKKR Shuttle’ ingezet tussen 13.00 en 17.00 uur. Bekijk hier de complete route & rijschema van de LKKR shuttle. De Shuttle kan maximaal 16 personen vervoeren.

Nieuwe haltes

Ten opzichte van de route van vorig jaar is er een extra halte toegevoegd en andere vervangen. De Shuttle maakt op de route van de Varkensweide tot het Simonsplein een stop bij winkelcentrum Iseldoks, het Stadhuis (in plaat van de Wei van Ome Karel) en op het Catharinaplein. Bezoekers van de binnenstad kunnen vanaf nu bij de volgende tien haltes in- en uitstappen: Varkensweide, Waterstraat, Simonsplein, Catharinaplein, Heezenpoort, Hamburgerpoort, Oude IJssel-strand, winkelcentrum Iseldoks, station Doetinchem en het Stadhuis.

De LKKR Hop-on Hop-Off Shuttle wordt beheerd door Binnenstadbedrijf Doetinchem.